Powered By Blogger

vineri, 28 ianuarie 2011

La drum pe timp de iarna

Initial nu era in ''programa'' sa plecam...dar daca a fost ordin...cu placere.
Serviciul trebuie indeplinit....altfel nu suntem ''profi'' si ne pierdem statutul de cea mai ''organizata regiune din tara''...nu,nu sunt lipsit de modestie,il citez pe colegul meu de birou si tovarasul meu de drum din ultimele deplasari.
Buzaul meu drag si natal,ne-a intampinat cu un ger naprasnic,minus 14 grade,am ajuns,ne-am facut treaba,sper ca ne-au inteles si cei carora le-am vorbit si pe care a trebuit,sa-i instruim[vorba unuia dintre colegii mei care nu au scapat de mare restructurare....''bine ca pe noi care stiam ce aveam de facut,ne-au disponibilizat,iar acum ii instruiti pe altii'']....!
Peste noapte am ramas in Buzau,eu la sora mea,Nela,colegii s-au cazat la un hotel.
A doua zi dimineata,obosita masina de serviciu,a refuzat sa mai porneasca,norocul nostru a fost ca buzoienii sunt totusi oameni saritori si in final problema a fost rezolvata.
Am ajuns cu intarziere in Galati[din motive obiective]....am avut si acolo o intalnire utila zic,eu si pe o ceata infioratoare,dupa 5 ore de mers pe un drum ca in Romania,am ajuns in final acasa.
De ce postez asta,despre deplasarile noastre prin regiune.....pentru ca am inteles ceva.....ca am totusi in echipa cel putin 2 oameni pe care ma pot baza si care au reusit in final sa inteleaga mesajul meu si am mai inteles ca intotdeauna o amicitie o inlocuieste pe alta,am inteles ca nu e vina mea ca din motive inca de neinteles pentru mine,frustratii vor continua sa-mi faca,sau cel putin sa incerce sa-mi faca rau, sa ma blameze,sa imi rastalmaceasca fiecare cuvant,sa-mi scoata din gura cuvinte pe care nu le-am spus....doar pentru '' a se pune bine'' cu cei care sunt la butoane si nu inteleg ca timpul lor a trecut....ca in curand vor deveni doar o amintire trista,pentru cei care vor dori sa-si aminteasca de ei,personal nu imi place sa-mi amintesc despre oamenii tristi si frustrati pe care i-am intalnit de-a lungul vietii mele.
Cata vreme vor mai exista oameni ca Lale si Scandinavu' inca nu e totul pierdut,imi permit sa fiu generos cu cei care asa inteleg sa supravietuiasca ,turnandu-si colegii....chiar astia din generatia noua,care isi toarna colegii din convingere si din placerea de a face rau nu sunt tot la fel de nenorociti ca cei care au turnat la secu' ????
Viata e prea frumoasa pentru a le permite oamenilor mici sa mi-a amarasca.
Traiesc si ma bucur de fiecare clipa alaturi de fetele mele minunate si de Camelia si daca o sa fiu sanatos imi voi rezolva si creditele pe care le am in derulare.
Profesional nu am motive sa fiu extaziat dar nici nu-l manii pe DUMNEZEU,personal / familial sunt bine si asta cred ca e tot ceea ce conteaza de fapt.
Incer si de cele mai multe ori reusesc sa traiesc azi,maine e atat de departe.
Oamenii minunati pe care i-am intalnit in drumul meu prin viata,au ocupat si vor ocupa un loc special in viata mea ,oameni de la care am invatat si care intr-un fel sau altul si-au pus amprenta asupra a ceea ce am devenit....ceilalti,care mi-au facut rau si cei care vor continua probabil sa-mi faca rau....ii trec la categoria...''si altele/altii''.....in final,raman cei de care imi amintesc si imi voi aminti cu placere tot timpul...ceilalti,practic nu au existat...sau au fost efemeri prin viata mea !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu