Powered By Blogger

marți, 7 august 2012

Mai au timp pentru iubire......se mai pot bucura de azi , acum ???

Avertizarile meteo suna macabru.....azi toata tara e portocalie,nu de la culorile sustinatorilor politici...ci de la codul portocaliu de canicula.
Seceta,parjoleste totul in jur,aerul este irespirabil.....aerul conditionat iti distruge sacadat sinusurile,te arde pana in cel mai intim atom al fiintei ...iar in jur.... nebunia de zi cu zi.
O Doamna extraordinara,ii numea acum cateva seri la un post de televiziune,manelisti ,moment in care primul imbold m-a impins catre ecranul televizorului,imi venea sa sarut ecranul....asta era cuvantul.....l-am gandit de miliarde de ori,dar nu cu voce tare.
Asta este de fapt glia strabuna a devenit un fel de taraf tv....iar fanaticii de orice culoare,nu sunt altceva decat iubitori de manele....iubitorii / adulatorii manelistilor.
Nu mai au timp de iubire si de recunostinta....sunt orbi....nu mai au timp sa-ti raspunda cu un simplu multumesc,pentru urarile sincere pe care le-ai facut de ziua lor,de ce?
Simplu,pentru ca au mentalitatea oribila ....''daca nu e cu noi,e sigur impotriva noastra'' !!!
Bieti nebuni,opriti-va pentru o clipa.....incetati ostilitatile pentru cateva clipe,faceti armele oribile pe care le aveti in dotare sa taca si admirati rasaritul soarelui,priviti-va cu candoare copiii / nepotii si invatati de la ei ce inseamna iubirea si bucuria de a trai.....de a fi fericiti cu ceea ce aveti deja...si cu siguranta va veti simti mult mai bine.....nu mai carati dupa voi,imensa povara a urii si invatati sa redeveniti umani....hai,curaj,e greu dar am incredere in voi ca veti reusi !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu