Powered By Blogger

luni, 4 noiembrie 2013

Cei mai importanti oameni cu care te vei intalni...pe lumea aceasta..,

 Unii vin în viața ta ca o lecție...ei te învață ceea ce trebuie să faci dar mai ales,ceea ce nu trebuie să faci.
 Rămân cu tine până când ți-ai învățat lecția,după care misiunea lor se încheie...depinde doar de receptivitatea ta ...doar de capacitatea ta de a înțelege...dacă ai învățat tot ceea ce trebuia să înveți de la ei.
 
 Ceilalți,apar și rămân în viața ta că o binecuvântare....îi simți permanent alături de tine...chiar dacă sunt plecați departe de tine peste mari și țări.
 
 Ei sunt cei care nu vor ezita niciodată să te ajute,să te îndrume....să se roage pentru tine....sunt îngerii tăi păzitori pe acest pământ...și nu  te părăsesc decât atunci când părăsesc această lume....părăsesc planul fizic...pentru că îi vei simți alături de tine și după ce misiunea lor s-a încheiat...vor continua să vegeheze asupra ta și te vor....ajuta să crești.....să urci în continuare.
 
 Nimic despre cei care își irosesc viața judecându-ne...urandu-ne.....sunt oameni care au sufletul invalid...incapabili să iubească...oamenii întunericului...se oglindesc în noi...defectele pe care ni le atribuie...sunt de fapt propriile lor defecte...pe care le proiectează asupra noastră.
 
 Ne urăsc...doar din simplul motiv că își doresc să fie ca noi...și nu reușesc...!
 
 Ce putem face?
 
  Să ne rugăm pentru ei....au atâta nevoie să-i pomenim în rugăciunile noastre !!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu