Powered By Blogger

sâmbătă, 14 decembrie 2013

Continua sa mergi,nu te opri niciodata,viseaza,iubeste...si mergi mai departe....,

Cred că Marin Preda scria : 
'' Cine nu cade,nu se poate înălța '' ! 
Vine o vreme când realizezi că s-a încheiat o etapă din viața ta și că trebuie să deschizi o altă ușă,chiar dacă pentru asta trebuia să faci un pas înapoi,îți accepți căderea pentru a putea să te intremezi și apoi să înveți din nou să zbori. 
Uneori pentru a putea avansa...pentru a urca ( și nu mă refer neapărat la a urca pe scară ierarhică,profesională) pentru a evolua trebuia să faci 1-2 pași înapoi, dupa care vei reuși să crești,să te înalți ! 
Trebuie să știi când să închizi capitolul respectiv și să nu te cramponezi, să nu rămâi agățat de locul si oamenii de acolo pentru că refuzând să mergi mai departe,vei realiza mai devreme sau mai târziu că pierzi bucuria de a trăi și motivația,nu te mai provoacă nimic și asta poate să îți aducă nefericire. 
Când vine vremea să pleci realizezi că există oameni pentru care ai însemnat foarte mult ( chiar dacă de multe ori a trebuit să fii exigent cu ei,uneori dur) oameni asupra cărora ți-ai pus amprenta și vei realiza că acei oameni care sunt ''mai afectați decât tine pentru că pleci'' , vor încearca să te întoarcă din drum,să te determine să renunți la plecare pentru că s-au atașat de tine. 
Zâmbești , suferi și tu pentru că.... a venit vremea ( o știi și simți că a sosit momentul) ...dar trebuie să mergi mai departe. 
Te rogi pentru cei care ți-au făcut rău și continuă să îți facă rău,acolo e vorba de o stare patologică,cei care sunt bolnavi de ură au nevoie de toată compasiunea noastră și de ajutor de specialitate din partea psihiatrilor ( pentru psihologi e prea târziu,nu-i mai pot face bine)...te rogi pentru ei și mai ales ești recunoscător că nu ești ca ei și mai ales nu trebuie să le răspunzi la ură cu ură....la răzbunare cu răzbunare. 
Închide capitolul respectiv și mergi plin de speranța mai departe....zâmbește,iubește,privește cerul și bucură-te de viață,de familie și de tot ceea ce e frumos. 


Viață e frumoasă și prea scurtă !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu