Powered By Blogger

vineri, 25 iulie 2014

Întâmplări....deloc întâmplătoare...,


 23 iulie.....e o zi tristă pentru familia noastră,în urmă cu 13 ani o conduceam pe ultimul drum pe Pavelina,sora mea cea mare,mama Silviei,......avea doar 51 de ani și o viață întreagă înainte....dar a plecat....lăsându-ne pe noi cei rămăși în urma ei în stare de șoc !!!! 
  
 În noaptea de 23 - 24 iulie, Pavelina vine în vis la Silvia și-i dă 200 de euro '' să aibă bani să dea la doctor '' .....!!! 
 Pe 24 iulie Silvia ( care se aștepta să nască peste 5-7 zile )....trebuie să meargă la maternitate unde după câteva ore îl aduce pe lume pe DAVID , băiețelul ei și al lui Fane Papuc. 
  
 La distanță de 13 ani după cea mai mare tragedie care s-a abătut asupra neamului nostru ne este dat să trăim cea mai mare bucurie . 
  
 Să nu-mi spuneți că astea sunt întâmplări pur și simplu , superstiții...,credințe false ...poate întâmplări....neîntâmplătoare...!!! 
  
 ............................................................................................................
  
 Închid ochii și mi le imaginez pe amândouă, pe Pavelina și pe Mama Mea cum stau una lângă cealaltă sus în Cer și cu ochii plini de lacrimi... de bucurie îi veghează somnul lui David și se bucură că după Theodor a mai apărut în '' neamu' nostru '' încă un băiat după  atâtea fețe :) 
  
 Bine ai venit în familia noastră DAVID ! 
 Să fii sănătos,norocos și fericit !!! 
  
 Nimic din ceea ce ni se întâmplă pe lumea asta nu este rodul întâmplării !!!!!!!!!!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu