Powered By Blogger

miercuri, 28 ianuarie 2015

Sa te bucuri acum....., sa iubesti acum...,sa traiesti clipa prezenta...,


 Daca vrei sa afli care este valoarea unei secunde...a unui minut...intreaba un bolnav incurabil care nu mai are foarte mult de '' jucat '' in piesa de teatru numita viata...vei realiza cat de pretioasa e clipa.


Am fost '' virusat''...si m-am simtit tare rau...o nenorocita de gripa a reusit sa ma doboare pret de cateva zile....urata perioada......fara sa vreau gandurile m-au purtat catre cei mai putin norocosi...catre bolnavii incurabili.
Nu realizezi decat atunci cand nu te simti bine,cand cunosti suferinta fizica....,cat de pretioasa e viata....atunci iti dai seama cat rau iti faci....cand accepti sa te lasi angrenat in aceasta cursa dementa care e viata.

...................................................................................................................................................................


Prin gandurile noastre ne indulcim sau ne otravim viata.....muncind ca robii pentru a acumula ne distrugem sanatatea si apoi cu banii acumulati platim medicamentele pentru a ne ameliora sanatatea.
Sunt mici lectii din care invatam putin sau deloc....nu pretuim clipa prezenta......alegem ura in detrimentul iubirii....neiertarea in locul iertarii !!!
Sa ne bucuram '' de acum''...si sa traim constienti ''in prezent ''

Zile minunate,tuturor !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu