Powered By Blogger

duminică, 24 octombrie 2010

Toamna ruginie

Ziua de azi ( Duminica ) e la inceput....dar...pe sfarsite.!!!
Zapez pe toate canalele.....isteria cu Mutu,care..a...lovit din nou,ocupa toate canalele de stiri si nu numai...inca odata multumesc Divinitatii...ca mi-a dat un pic de minte si nu mi-a transferat neuronu' in gheata dreapta.
Asadar ...nimic despre Mutu si Generatie lui irosita !
Imi amintesc,ca in perioada in care lucram la Tortoman,in nenumarate randuri am avut curaju' sa recunosc fata de cei care erau mai in varsta decat mine si cu o experienta profesionala vasta,ca Generatia Mea ( ''a Ceuaseilor'') are minusurile ei,ca suntem parca mai nepregatiti decat generatiile precedente...dar si ca generatiile care vin...dupa noi.....sunt mult mai dezinteresate si parca si mai nepregatite...desigur nu imi doresc..sa pornesc acum un adevarat razboi intre generatiii...''ba a noastra e mai valaoroasa(generatia,desigur).
Incep o noua saptamana,in care am de lucru,avem de recuperat perioada in care aplicatia nu a fost functionala,am mai ramas ''mai putini decat o echipa de handbal''...pentru ca nu-i asa de undeva cineva trebuia sa plece si acasa...dupa marea restructurare.....!!!!!!!!!!
Cand un lucru functioneaza bine,la romani...musai se gaseste un destept,sau o desteapta...''cu viziune''...care vine si strica...ceea ce altii au construit cu migala...in ani de zile.
Nu ii intereseaza cum va functiona,noua lor ''conceptie''...intai taie...si apoi masoara.
Tipic romanesc !!!
Despre metodele de managment ....aplicate asupra oamenilor care au pus si pun suflet in ceea ce fac...voi reveni.....pana atunci ma voi bucura de aceasta minunata Duminica din aceasta toamna ruginie !!!!!!!
S-auzim numai de bine !
Va pup si va port in suflet !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu