Powered By Blogger

duminică, 20 mai 2012

Bucuria vine din lucrurile marunte__Bunatatea e in fiecare dintre noi_voi,

Nici macar eu nu ma cunosc
Si sper ca Bunul Dumnezeu sa ma fereasca de asta .

Lucrurile simple ,sunt cu adevarat cel mai greu de obtinut,pentru ca fiecare cauta sa-si complice viata,existenta.
Ideal ar fi sa traim cel putin la fel de usor si de simplu,pe cat de usor ne complicam existenta de zi cu zi.
Ne place sa-i judecam pe cei din jur,ne e mult mai la indemana sa vedem paiu' din ochiu' altuia decat barna din ochiu' nostru.....e plina lumea de filosofi care mai de care mai detinatori ai adevarului absolut(daca o fi existand asa ceva)......si ''adevarul absolut al fiecaruia dintre noi e mai absolut decat adevarul celuilalt,al celorlalti ''.....cu care venim in contact .....fiinte efemere care trec prin viata noastra...dar care cauta cu incrancenare sa ne arate cum sa traim.
Nefericiti care uita sa isi traiasca propriile vieti pentru ca sunt prea ocupati sa le dirijeze altora viata,sa-i judece aspru pe cei din jur in timp ce cu ei insisi, sunt foarte indulgenti.

Nimeni nu stie de ce a venit pe aceasta lume si mai ales cand va pleca de aceea cred ca esential este sa incerc sa-mi traiesc viata dupa cum imi dicteaza vocea sufletului, nu vocea ratiunii.....incerc sa ma bucur cu ceea ce am in prezent ,chiar daca am mai putin decat altii......nu ma intereseaza ce au ei pentru ca nu am timp ''sa privesc peste gard,sa vad ce face,ce are si cum traieste'' ,vecinul,colegul de birou...sau oricare alt '' no name'' cu care ma intersectez in viata mea de zi cu zi  !!!!

Aleg sa iubesc,sa traiesc in lume si sa evit lupii care urla a pustiu ....ma pot ruga pentru ei si pentru nefericirea lor.....dar nu le pot rezolva problemele in nici intr-un caz.

Binele pe care alegi sa-l faci....mai devreme sau mai tarziu se va intoarce la tine.....dar nu de asta trebuie sa faci bine....ca sa primesti binele ca rasplata,nu, binele ,bunatatea se afla in interiorul fiecarui dintre noi,trebuie doar sa le  cautam....sa sapam ....mai adanc in sufletul nostru si sa scoatem la suprafata lumina,bucuria de a trai si de a iubi tot ceea ce ne inconjoara.
Si mai minunat decat a iubi, a face bine si a-i bucura pe cei din jurul tau...cred ca este sa fii capabil sa ierti...iertarea nu e la indemana oricui....cred asta cu tarie !!!!

Sa aveti o saptamana minunata !

Ne reauzim /rescriem dupa 25 mai :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu