Powered By Blogger

marți, 1 mai 2012

Despre betia puterii....si...puterea betiei,

Lumea este agitata.
Asteptarile sunt mari,fiecare dintre noi avem aspiratii...unii pornesc in cautarea fericirii....pentru altii.....e mai importanta cautarea.
Parintele TADEI,spune:
'' Cum sunt gandurile noastre ,asa ne este si viata'' !!!
Personal,ii privesc si uneori reusesc sa le inteleg freamatul,zbuciumul....isi fac atatea iluzii ca vor fugi cainii cu covrigi in coada...ca le va fi mai bine....ca in sfarsit....'' o vor pune si ei de data asta...ca a sosit clipa lor''.....bieti nebuni.....fiecare e liber sa viseze....in fond ,visele ,sunt gratuite....inca nu au introdus impozitul pe aspiratii ....ramane de vazut,cand vor face si asta !!!!
'' Nu-ti da pacea ta launtrica pentru nimic in aceasta lume.'' !!!!
Fiecare pricepe ce vrea....am mai spus-o si o repet....suntem diferiti si e firesc sa ne uitam la un lucru si sa-l privim din perspective diferite.....limitatii au puncte de vedere....oamenii cu mintea deschisa au viziuni.
Instinctul meu,imi spune ca nimeni si nimic nu-mi poate dicta cum sa ma simt si mai ales,de mine si numai de mine depinde daca dau voie cuiva sa ma tulbure,sa-mi tulbure armonia interioara.
Nu ma tulbur si nu-mi fac griji , ce va fi cu mine....stiu ca tot ceea ce mi se intampla sau mi se va intampla nu este decat consecinta gandurilor pe care  le proiectez in univers si care se intorc,ca un bumerang impotriva mea...sau la mine.
Stiu ca daca voi avea ganduri bune,voi avea pace.
Ma accept  asa cum sunt cu cele cateva calitati si cu multitudinea mea de defecte...nu ma consider perfect..
Nici o faptura nu este desavarsita.
Desavarsit este DUMNEZEU !


Promit sa revin...deocamdata fiind  1 mai....ma relaxez...maine ma asteapta o noua zi...o noua zi frumoasa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu