Powered By Blogger

vineri, 21 septembrie 2012

Să conștientizezi că esti exact în locul în care Dumezeu...vrea sa fii...,

Și asta să îți fie de ajuns..........

Să îi ierți ,chiar si atunci cand te-au lovit desi erai cazut la pamant.
Să te rogi pentru ei chiar daca ura si dispretul lor te ard....sa fii recunoscator ca nu te-ai acrit ca ei.....sa multumesti Divinitatii....ca nu ti s-a uscat  si tie sufletul si ca te poti bucura de putinul pe care il ai.... si sa fii constient ca in lume sunt oameni care mor de foame....mame care nu au ce manca pentru a-si alapta apoi pruncii la san.
Sa fii constient de faptul ca esti acolo unde Dumnezeu vrea sa fii....sa uiti de tine....sa iti  accepti crucea si sa o porti cu demnitate.
Sa fii constient ca ai fost la un pas sa te smintesti si sa devii....ceea ce sunt ei.....masinarii de produs bani....care nu mai stiu sa se bucure de nimic si de nimeni...si sa te rogi pentru ei....chiar daca le simti dispretul....pentru ca tu nu ai.... acumularile lor.
Bucura-te ca nu esti ca ei.....in afara de goana nebuna dupa a avea....dupa a acumula...nu mai au nimic...ba da cred ca mai au ceva.....teama nebuna ca ar putea pierde tot ceea ce au acumulat....mai au cosmarurile....care ii fac sa se trezeasca noaptea cu tricoul sau camasa leoarca de transpiratie...cand viseaza ca au pierdut totul...si ca au devenit si ei... saraci lipiti...ca fac si ei...parte din pulime....ca tine....pentru ca asa te considera....aceea e taxonomia dupa care te-au clasificat.


Un gand bun pentru ei si toata compasiunea mea.....a noastra ...daca si voi ganditi asemeni mie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu