Powered By Blogger

marți, 6 august 2013

Toate se învață ....cu timpul...,

 Cu timpul înveți că viața e un dar minunat și că numai de tine depinde dacă știi să prețuiești ceea ce ai primit.
 Cu trecerea timpului înveți că ești mult mai fericit dăruind și dăruindu-te celor din jurul tău decât să aștepți să primești.
 Adevărata fericire nu constă în a acumula ,a aduna nestemate,mașini,proprietăți ci în a-i face fericiți pe cei din jurul tău.
 Dăruind,vei dobândi,cred că în Biblie scrie asta.
 Cu timpul vei înțelege că a te încăpățâna să rămâi ancorat în trecut nu îți este de folos,ba dimpotrivă poate fi cauza tuturor nefericilor tale.
 În final nimeni nu te va întreba ce mașină ai condus,unde ți-ai petrecut vacanțele....tot ceea ce va da greutate vieții tale,frumusețe...vor fi clipele petrecute alături de oamenii frumoși pe care i-ai întâlnit,ceea ce ai sădit în sufletele oamenilor cu care ai trăit și alături de care ai trăit și cel mai important...dacă Dumnezeu în Imensa-I bunătate te-a hărăzit cu dragostea de viață și de aproape.
 Vei constata că mersul la Biserică nu te va face mai credincios,că cititul nu te va face în mod obligatoriu mai deștept (da,îți va deschide noi orizonturi)....că încercând să ții cu forță pe cineva alături de tine nu vei face altceva decât să îndepărtezi persoană respectivă să o determini să fugă.
 Timpul,probabil că ajută la cicatrizarea rănilor și estompează durerea...dar ea rămâne...dar....cu timpul vei constata că poți încerca și numai cine încearcă reușește....vei vedea că poți păstra în sufletul tău persoanele dragi care au fost nevoite să te părăsească ,ființe iubite a căror plecare ți-a pustiit sufletul.
 Nu-i poți obliga sau determina pe cei din jurul tău să te iubească...dar trimițând iubire,vei constată că vei primi iubire.
 Dar pentru toate astea...e nevoie de...timp...toate se învață...cu timpul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu