vineri, 26 decembrie 2014

Multumesc 2014, te astept 2015 ....,Dragă 2014, 

Îți mulțumesc tare,tare mult! 
Am o mulțime de motive pentru care trebuie să-ți fiu recunoscător: 
- un nou colectiv unde am înțeles că oamenii sunt ceea ce sunt și nimeni și nimic nu-i poate schimba,........nici nu am încercat. 
- am învățat să mă accept,de fapt am parcurs ultima etapă a acceptării de sine. 
- am râs și am surâs la amintirile minunate care m-au însoțit în clipele grele. 
- am înțeles că indiferent cât de bun ai fost sau ești, oamenii cu mințile întunecate de ură și neiertare te vor judeca,răni și împroșca cu veninul lor. 
- mi-am învins angoasele și am aruncat peste bord toate reziduurile umane care m-au tras și mă trăgeau în mocirlă și am mai înțeles un lucru : 
- dacă eu sunt în pace cu mine, totul e pace și bucurie și e irelevant zbuciumul minților bolnave care încearcă și vor încerca să-mi tulbure armonia interioară !
 Dragă  2015 ,  
 Te aștept cu speranță. 
 Știu că îmi vei oferi tot ceea ce îmi doresc pentru că numai și numai de mine depinde asta. 
 Îmi doresc să fiu sănătos,să-mi fie fetele sanatoase  și să le ocolească necazurile. 
 Imi  doresc sănătate pentru toti cei dragi  și pentru  apropiații mei,îmi doresc să am parte de oameni toleranți în jurul meu,să fiu suficient de înțelept să atrag în viața oameni mai înzestrați decât mine care să mă ajute să cresc în plan uman și apoi profesional. 
 Nu-mi doresc bani sau onoruri,nu am nevoie de funcții,de putere,îmi doresc doar să fiu în pace cu mine ....dacă sunt în pace cu mine și cerul și pământul vor fi în pace cu mine. 
 Îmi doresc să evit la timp neîmpăcatele și neimpacatii care vor încerca să mă atragă în nebunia lor chiar dacă nu-mi doresc și nu mi-am dorit niciodată acest lucru. 
 Tuturor rudelor mele,apropiaților mei,colaboratorilor mei,le doresc un An Nou 2015 cu bucurii,sanantate,iubire și pace !!! 
  
 La revedere 2014 ! 
 Fii binevenit 2015 ! 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu