Powered By Blogger

duminică, 26 decembrie 2010

Intre Craciun si Anul Nou !!!

Doar odata-i Craciunul.
Prima zi,a trecut,Craciunul are ceva magic[daca esti norocos si te poti lasa patruns de Spiritul Craciunului]....aduce liniste,armonie in jur si parca mai mult ca oricand,te indeamna sa fii mai conciliant,mai ingaduitor.
Personal,nu i-am mai ''auzit'' sau mai bine scris,nu le-am mai vazut / citit postarile fanaticilor care nici macar in Ajunul Craciunului nu au reusit performanta de a incerca macar sa experimenteze IERTAREA,COMPASIUNEA[trebuie sa fii tare nefericit(e exprimarea blanda) sa postezi chiar si in Ajunul Nasterii Domnului,tot felul de sondaje legate de politica,de unu' sau altu'...!]
Craciunul[cel putin,pentru mine] nu a insemnat stress-ul cumparaturilor nesabuite,am ajuns Joi seara in parcarea unui Hypermarket,unde rumanii asteptau in masini cu motoarele pornite,sa se elibereze un loc de parcare,pentru ca nu aveai loc sa parchezi nici macar o trotineta,nu am avut timp sa stau,dar cred ca era ''un spectacol pe cinste'' sa-i vezi pe descurcareti,cum accelereaza si fac uz de toate manevrele de piloti-experimentati ,pentru a ajunge primii la locul de parcare proaspat eliberat.
Mosul,a venit la fetite,pentru ca au fost cuminti,la mine ,sper sa vina anul viitor si sa-mi aduca ceea ce o sa-i cer pentru anul 2012.
Am primit sms-uri si am trimis sms-uri,am trimis sms-uri la care stiam ca nu voi primi nici un raspuns,ca si in anii anteriori[semn ca ''prietenii'' inca mai experimenteaza dusmania,e la '' mare pret'']si le-am trimis un gand bun,poate pana anul viitor isi epuizeaza ''rezervele de ura''.
Unul dintre prietenii mei de pe facebook,a postat ceva extrem de corect,de realist,fara a-L cita exact,s-a exprimat cam in acest mod....nu cred ca trebuie sa astepti Craciunul sau Sfintele Pasti pentru a fi mai bun,daca esti fundamental bun,esti in fiece zi a existentei tale si ii dau mare dreptate.
Nu poti fi de Craciun mai bun iar dupa aceea sa ''ai liber '' la ura,invidie,cinism.....pana la Sfintele Pasti.
Se apropie 31 decembrie si odata cu ultima zi si Revelionul,petrecerea in urma careia intram in Anul 2011.
Ma despart fara prea mari regrete de 2010,cat despre 2011,nu il astept cu prea mari sperante,dar nici nu accept scenariile sumbre,cenusii.
Asa cum cred ca,Craciunul este in mintea,dar mai ales in inima fiecaruia dintre noi[acesta e si motivul pentru care fiecare il traieste si il petrece dupa cum simte si crede de cuviinta]tot la fel cred ca 2011,nu va fi cu nimic mai bun sau mai rau decat 2010,depinde doar de mine sa ma adaptez si sa fac fata provocarilor pe care mi le va pune in cale anul care va veni.
Craciun Fericit,in continuare.
Iar pe 2011,sa-l asteptam,sa-i acordam o sansa,sa credem ca poate fi mai bun,personal sunt convins ca meritam un 2011,mai bun,mai ramane sa si facem cate ceva pentru a-l face mai bun.
LA MULTI ANI,2011 !!!