Powered By Blogger

duminică, 6 ianuarie 2013

Fanatici....Fanatice si Fanatisme...,

Nu i-am inteles niciodata,nu m-am straduit sa le inteleg mecanismul bolnav al gandirii ....probabil pentru un psihiatru,comportamentul lor patologic...poate fi un obiect interesant de studiu...pentru mine ...ramane o mare dilema.
Nu-i suport si nu stiu cum sa ma comport cu ei....la fel ca si in cazul betivilor...care nu iti spun ''marile adevaruri''...si nu te scuipa decat dupa ce s-au ''afumat'' un pic...pentru ca in viata de zi cu zi nu au curajul si nici capacitatea de a lega 2-3 cuvinte intr-o proprozitie....si atunci te injura cand sunt beti...pentru a se scuza a doua zi ca nu isi mai amintesc nimic.
Nu-i judec.... nu e treaba mea....ce pot face....,sa-i tratez cu indiferenta....alta solutie nu am....oamenii au frustrarile lor si e bine sa-i las sa si le expuna undeva.
Cred ca in lumea asta ....mai exista si oameni cat de cat normali....la mansarda...si ca depinde de fiecare sa isi faca ordine in propria ograda...YO,sunt mai mult decat hotarat sa nu-i mai las sa ma improste cu mizeriile lor...dupa cum identic voi proceda si cu ''divele'' care sunt innebunite sa stranga cat mai multe complimente si cat mai multi adulatori in jurul lor...divele care se basica in momentul in care ai ''tupeul''...tu un muritor de rand sa ai o alta parere decat a lor si nu pui suficienta miere in zăbăloșeniile cu care sunt obișnuite să fie scăldate zilnic !!!!

Constanta,06 IANUARIE 2013 !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu