Powered By Blogger

luni, 1 iulie 2013

Cum zboara anii

Timpul probabil ca se scurge la fel si numai perceptia noastra asupra scurgerii lui este diferita.

Parca mai ieri o aduceam de la maternitate....nu stiu cand au zburat anii...cand a terminat gradinita,apoi scoala primara si in final gimnaziul.
La sfarsitul clasei a VI a am luat inspirata decizie de a o inscrie sa faca,clasele a VII a si a VIII a la Liceul Teoretic  '' TRAIAN '' din Constanta din dorinta de a se acomoda cu o alta lume si s-a dovedit a fi o alegere super_inspirata !!!!
SuperScumpica noastra ANDREEA - BIANCA STAN caci despre ea este vorba nu numai ca nu ne-a inselat asteptarile,dar ne-a facut sa ne simtim sambata 29 Iunie,2013 la afisarea rezultatelor cei mai fericiti parinti din lume !!!!
Cu media generala 9.70 % ( Matematica 9.80 % ; Romana 9.60 % ) obtinuta la Evaluarea Nationala poate aplica la orice liceu de prestigiu din orasul Constanta...dar ea vrea sa ramana tot la Liceul Teoretic ' TRAIAN '' care este un liceu de mare prestigiu.
SuperScumpico,asa cum am postat si sambata pe twitter ( ca doar suntem '' in pas'' cu gadgeturile !!!) m-ai facut sa ma simt simt cel mai mandru tatic de pe mapamond !!!!!!
Suntem tare mandri de tine !!!!

P.S.

 Nu te lasa afectata de mizeriile frustratelor / frustratilor care mesteca ...,castane ca au fost usoare subiectele sau alte elucubratii ale unor minti bolnave de ura ...ale unor suflete macinate de invidie si BUCURA-TE de succesul tau...il meriti din plin.

P.S. 1
     
     Pariul ramane pariu,trebuie sa-l onorez !!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu