Powered By Blogger

duminică, 29 decembrie 2013

Cu recunostinta,fără resentimente....cu speranță în suflet și emoție...,




 Începe și numărătoarea inversă,fiecare are propriul stil......unii își fac bilanțul...,alții își doresc să treacă mai repede 2013 și să ''vina odată 2014''! 
 Personal,am avut grijă să-mi cumpăr agendă pentru anul viitor , mi-am trecut ''pe zile'' aniversările celor pe care îi iubesc,celor care mă iubesc,ale colegilor,amicilor...inamicilor ( pentru a nu uita cumva să-i felicit în anul ce va veni la aniversarea zilelor de naștere) ! 
 Mă despart de 2013 cu sentimente amestecate.....exceptând neașteptata plecare a MAMEI MELE ...cred că a fost un an bun pentru mine și pentru familia mea....depinde de unghiul din care privești....analizezi. 
 2013...este anul în care SuperScumpica noastră a intrat la liceu cu o medie pe care,recunosc rușinat ....nici în vis nu aș fi crezut că o va putea obține și nu pentru că nu e capabilă...ba,dimpotrivă...ci din simplul motiv că noi nu am tocat bani pe meditațiile ei așa cum au făcut părinții colegelor /  colegilor ei...și tocmai de aceea reușita ei a fost atât de importantă. 
 2013.... a fost anul în care am avut ocazia să cunosc oameni ,suboameni,jigodii....hahalere,încrâncenate,încrâncenați și în final am ajuns la concluzia că sunt un mare norocos....că am motive să fiu recunoscător ...că nu sunt ca ei / ca ele. 
 Pare de necrezut dar m-am rugat și continuu să mă rog pentru ei....pentru ca într-o bună zi să cunoască și ei iertarea....iubirea...da...iubirea...să învețe să se iubească...să se accepte așa cum sunt...să iubească și să-i accepte și pe cei din jurul lor....așa cum sunt. 
 În 2013...în septembrie am însoțit-o cu emoție pe Becky la grădiniță ,suntem recunoscători că e bine...că s-a acomodat...chiar dacă acum Becky și ceilalți colegi ai ei din Grupa '' FLUTURASII'' trebuie să facă față varicelei...sunt bolnaviori micuții,au una din bolile copilăriei...peste care le doresc să treacă cu bine ! 
  
 De ce îl aștept cu speranță pe 2014 ? 
 Pentru că nu am motive să fiu pesimist...chiar dacă încep cu un colectiv nou,rămân fidel principiului...dacă ești bun...dacă răspândești iubire...compasiune și toleranță în jurul tău...vei primi iubire....înțelegere și tot ceea ce e mai bun. 
 2014  te aștept cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze știu că o să-mi aduci numai lucruri bune. 
  
 La 2013 privesc,cu recunoștință....fără resentimente....pe 2014 îl aștept cu emoție și speranță în suflet. 
 Să avem un An Nou 2014 cu multe împliniri !!! 
  

3 comentarii:

  1. Sarbatori Fericite!
    Vino si ia imagini miscatoare gif de Anul Nou foarte frumoase pentru blog.
    Coltisor de Rai
    Animated Gif Free
    Valy

    RăspundețiȘtergere
  2. ...mult noroc vouă! La multi ani şi un an asa cum vi-l doriţi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi va dorim sa aveti un An Nou 2014 cu bucurii si impliniri,Adriana.
      Multumim tare mult pentru urari.

      Ștergere