Powered By Blogger

duminică, 9 octombrie 2011

Nefericiti cei ce nu pot ierta...........

Nu stiu daca am retinut exact,acesta este si motivu' pentru care nu postez ca citat,adica,cu ghilimele de rigoare.....dar parca,Cartea Sfanta scrie:
Cel ce nu cunoaste Iertarea ,sufera pedeapsa mai crunta ca moartea.
Saptamana trecuta...mai exact a doua zi a saptamanii a debutat cu o veste socanta pentru mine,colegul de la Regiunea IASI m-a sunat si mi-a dat o veste socanta....nu revin asupra groaznicei vesti.....e bine sa-i lasam pe cei care nu mai sunt printre noi.....sa-si doarma somnul de veci....daca inima ne spune sa aprindem uneori o lumanare pentru ei si mai ales sa ne rugam pentru odihna sufletului lor,o facem...fiecare reactioneaza diferit in fata unor asemenea evenimente....iar eu sunt ultima persoana care isi propune sa judece.
Ceea ce m-a socat in schimb a fost atitudinea unor indivizi......care au reactionat in modul cel mai abject...acesti indivizi pentru care a-si barfi colegii / colegele... cu care isi impart birou / serviciu'...este cea mai mare placere...ratiunea de a fi....motivul care-i mana in lupta.......si-au dat inca odata daca mai era necesar(pentru mine in nici intr-un caz,nu mai era nevoie...ii stiu...si ma lupt cu jegu' lor zilnic...) dovada lipsei de omenie !!!!
Nu am facut parte din lista de favoriti ....a celei care a plecat in mod tragic dintre noi....daca stau sa ma gandesc bine,analizand un pic trecutul profesional,care ne leaga...datorita problemelor pe care le-a avut cu fiul ei...de la care i s-a tras si groaznicul sfarsit....nici nu cred ca se putea gandi sarmana...la a avea o relatie buna cu cei din jur....drama pe care o traia nu ii mai lasa timp si pentru altceva....cum se spune '' de morti numa' de bine''....ma voi opri aici..

Sa te apuci sa judeci pe cineva care nu mai e printre noi,sa emiti judecati de valore abjecte....sa nu poti accepta ca ceea ce a fost e de domeniul trecutului mi se pare o forma infinita de jeg uman....si din nefericire ...astia sunt printre noi......ca ii ignor...e laudabil....dar nu pot sta nepasator....macar sa postez....macar sa ma eliberez prin scris !!!!!
Mi-e mila de pitecantropii care se cred miezu' de la gaura de la covrig.....pigmeii pentru care cel mai mic flecushtetz...este o drama la care trebuie sa aquieseze mapamondu'...iar in fata adevaratelor drame reactioneaza cu cinism.....cu intoleranta .... nu sunt capabili sa ofere iertare !!!!!
Trebuie sa ii iertam pentru lipsa de toleranta...cu siguranta...acesta este strigatul lor de disperare...nu mi-am propus sa le analizez frustrarile care le macina in mod pervers existenta de zi cu zi....sunt fericit ca nu sunt ca ei,har Domnului.....sunt norocos din acest punct de vedere.....nu-i judec,nu ma consider cu nimic mai bun sau mai rau decat ei...dar atat scriu......sa se tina de capu'...lor !!!!
Fie la voi acolo mai nemernicilor !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu