Powered By Blogger

vineri, 22 aprilie 2011

Cu moartea pe moarte calcand,



Vinerea Mare sau Vinerea Seaca,e o zi trista,este ziua in care Iisus a fost rastignit pe cruce,ziua in care Dumnezeu dintr-o dragoste imensa pentru noi,si-a sacrificat unicul si multpreaiubitul sau fiu.
Este foarte adevarat ca nu trebuie sa fim mai buni si mai intelegatori cu noi si cu cei din jurul nostru,numai acum de Sfintele Pasti si la Craciun...dar poate ca acum mai mult ca niciodata ar trebui sa ridicam ochii din pamant si sa privim mai atent in jurul nostru,sa intelegem ca Dumnezeu este Iubire si ca nu poti sustine ca il iubesti pe Dumnezeu fara a te iubi pe tine si pe cei din jurul tau,chiar si pe cei care la dovezile tale de iubire iti raspund cu ura,mai ales pe ei,pentru ca ei au cea mai mare nevoie de dragostea noastra,sa fim recunoscatori ca experientele noastre de viata nu au fost atat de crunte incat sa ne impinga catre ura,catre intuneric.
Azi e si EARTH DAY_____ZIUA PAMANTULUI,sper ca Maica TERRA sa ne ierte pentru modul nesabuit,brutal si cinic in care am batjocorit-o si inca o batjocorim,sa ne ofere iertarea si sa nu se mai razbune pe noi pentru nesabuinta noastra,pentru toate dezastrele ecologice de care ne facem vinovati.
Celor aflati in spitale pe patul de suferinta,Dumnezeu sa le aline suferinta si sa le aduca vindecare.
Celor aflati in nevoi le doresc sa aiba parte de un dram de bucurie si ceva de pus pe masa ,sunt multi semeni de-ai nostri care din putinul lor ofera si celor care nu au,asta demonstreaza ca inca mai exista o speranta.
Celor care si-au pierdut fiinte dragi si care isi petrec Sarbatorile Pascale,singuri si nemangaiati,Dumnezeu sa le aduca alinarea suferintelor ,sa stie ca nu sunt singuri si ca cineva se gandeste la ei in aceste momente triste.
Cei care inca mai sunt in intuneric si renunta greu la ura ,dusmanie si vor sa persiste in intuneric,le doresc,ca Lumina Sfanta din Noaptea Invierii sa le lumineze calea.
Tuturor celor carora cu voia sau fara voia mea le-am gresit provocandu-le suferinta,LE CER SMERIT IERTARE.
Celor care mi-au provocat suferinta,cu voia sau fara voia lor,le ofer din toata inima IERTAREA MEA.

Tuturor prietenilor mei,familiei mele,celor dragi mie le doresc sa aiba parte de LUMINA in casa,Bucurie in suflete si belsug in casa si pe masa !!!

PASTE FERICIT,TUTUROR !!!

Un comentariu: