Powered By Blogger

vineri, 21 decembrie 2012

Ganduri razlete printre fulgi de nea,

Sa privesti in jur si sa te bucuri de prezenta celor pe care-i iubesti.

Sa te gandesti la cei care sunt departe de tine si care nu pot petrece un Craciun traditional...care au plecat sperand la mai bine...,unde incearca sa castige un ban trudit....stiind ca nu asta a fost dorinta lor.
Sa trimiti un gand bun celor care te-au judecat si te vor judeca...ei ''te ajuta sa cresti'',nu sunt veniti intamplator in viata ta.
Sa traiesti constient de clipa prezenta si sa iubesti dezinteresat ceea ce faci si pe cei din jurul tau...doar oferind iubire,vei primi la randul tau iubirea.
Sa fii smerit...sau macar sa incerci sa te smeresti !
Sa nu-ti dai pacea ta launtrica pentru nimic in lumea asta....sa incerci sa-i ajuti pe cei aflati in dificultate,pe cei care se agita inutil si pe care grijile ii doboara.
Sa te smeresti si sa lasi toate grijile in voia lui Dumnezeu,pentru ca el este in Tot si in Toate cate sunt.
Sa te bucuri cu ceea ce ai in prezent si sa nu te gandesti nici macar o clipa....la clipa in care vei parasi aceasta lume....gandidu-te la ziua ''in care iti va suna ceasul''....nu faci altceva decat sa mori putin cate putin si sa te apropii din ce in ce mai mult exact de lucru care te face sa te temi cel mai mult.
Uita de proiectele viitoare si ramai pentru cateva clipe conectat la clipa de acum,la clipa prezenta...elibereaza-te de spaimele trecutului...fa pace cu tine,pentru a putea trai in pace cu tine si cu cei din jur....fa curatenie in toate ungherele ascunse in inima ta si lasa o lume mai buna in urma ta.
Fa in asa fel incat la plecarea ta de pe scena vietii....sa lasi cel putin un suras pe chipul celor care te-au cunoscut...astfel incat ei sa-si spuna...;
'' A fost un tip / o tipa de toata isprava si mai presus de toate ....un om misto '' !!!!


Sarbatori magice si pline de iubire alaturi de cei dragi !!!

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Drag prieten....aceste ginduri au trecut prin mintea mea nu o data...dar le-am lasat ascunse intr-un unghier ale inimii mele,a fost ceva gresit si egoist....de fapt cind ma gindeam cit de departe sunt de cei dragi ,dorul aducea o lacrima si inca o lacrima,pina aceste lacrimi au facut un ocean....si oceanu a dus in egoism.Tinjeam dupa acele zile,tinjeam dupa iubire,dupa prieteni,dupa intelegere...si am inteles ca acest egoism separa fericirea de iubire,bunatatea de daruire...
    si-am spus trebuie facut curatenie in toate unghierele ale inimii mele ,trebuie sa fiu buna ca sa primesc bunatate, trebuie sa iubesc pt ca sa primesc iubire, trebuie sa daruiesc pt ca asa primesc de la viata tot ce e bun, frumos...sa fiu asa cum Domnu imi cere...iubind,daruind,oferind,,,intelegind,nadajduind...lumea poate fi mai buna,pt ca bunatatea incepe prin mine...voi lasa ceva bun in urma mea si cu asta ma voi mindri si altii ma vor vb...o zi buna in continuare, ginduri bune si frumoase sa asterni in viata ta prietene...

    RăspundețiȘtergere